Élet a zalaistvándi hegyen, ahogy én látom.

hegyenjáró

hegyenjáró

Almák is virágban... körte,birs.. (persze, hogy bírlak)

2023. április 27. - HemeShao

Április közepén/végén járva, a reggeli fagyokat magunk mögött hagyva, csodálatos látvány kerül szemem elé, ha kimegyek a birtokra.
Ünneplő ruhába öltözött a gyümölcsös,az almák pompázatosan virágba borultak. 
Szemet gyönyörködtető látvány, a rózsaszínből fehérbe átmenő szirmok, a szorgos bogarak és a napsütés. Főleg, hogy az idei április minden volt csak verőfényes nem. De milyen gyorsan el tudja felejteni az ember az esős,párás szomorkás napokat és milyen könnyen hozzá tud szokni, hogy végre süt a nap és a kék eget nem zárja el a szürke felhők súlyos paplana.
Bár elég változékony az időjárás most már inkább süt a nap, mint sem.. :D, reggelente viszont még mindig csak 2-3 fokok vannak. Remélem nem tréfál meg minket az április, vagy épp a beköszönő május és nem fagyasztják le az almák virágait.
Az első képen az ezelőtti bejegyzésben emlegetett almafák közül az egyik és tettem fel képet a pogácsaalma virágzásáról is. Nagyon gyönyörű, szinte több virágot rájuk sem lehetne rakni.

A képek közé rejtettem körtevirágzást és egy szép kis birsalmafa is szirmot bontott. :)

 

 

Nézegessétek meg a képeket és a korábbi postokat is. Kövessetek instán is, hegyenjaro néven megtaláltok.

A bejegyzés trackback címe:

https://hegyenjaro.blog.hu/api/trackback/id/tr2118111704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása